Affärsidé

 

Service, reparationer, projektering, prototypframställning, displayer, ritningsunderlag, konsultation, installation och testning.

Kundcase

 

"UCS förmåga att förstå och lyssna till kundens behov gör att vi kan leverera en mycket stabil och attraktiv produkt till marknaden." - Karl -Erik Carlström, CEO, Pharmacolog AB

Lösningar


UCS tänker lösningsorienterat snarare än produktorienterat, vilket innebär att våra kunder får en specialanpassad produkt som utgår från verkliga behov.

Om UCS Industrial

 

UCS Industrial IT ett företag med kundfokus och kvalitet inom IT produkter. Med lång erfarenhet av produktutveckling arbetar vi lösningsorienterat där kundens behov och önskemål står i centrum. Med målsättningen att alltid leverera rätt produkt i rätt tid.
 

Vi producerar nytänkande och kreativa lösningar inom skilda branscher över hela världen allt från energi, bilindustri, medicinsk teknik, rymdteknologi, militär industri och flygindustri. UCS Industrial IT arbetar kontinuerligt med att utöka vårt samarbete med världens mest framstående tillverkare och leverantörer för att erbjuda marknadens bredaste urval av industriella IT produkter.
 

Fokus ligger i att arbeta lösningsorienterat med våra kunder snarare än produktorienterat, vilket innebär att våra kunder får en produkt som utgår från verkliga behov och miljöer. Oavsett om det är en enkel modifiering eller en skräddarsydd lösning, vi har lösningen som möter era behov.

Vår historia


UCS Industrial IT är sedan 2015 ett dotterbolag till UCS Group (United Computer Systems). UCS startade sin verksamhet 1993 som hårdvarubyggare och utvecklades till att arbeta med flera affärsområden såsom Industriell IT samt IT-produkter och tjänster.

Sedan företaget grundades har vårt största fokus varit riktad mot våra kunder. Det är marknaden och våra kunders behov som legat till grund för bolagets satsningar och investeringar inom olika områden. 

Den 1:a juli 2015 nådde UCS den milstolpe vi länge siktat mot - UCS blev en koncern! Idag bedriver UCS verksamheten i dotterbolagen UCS Industrial IT AB, 
One Economy AB, UCS IT Solutions AB samt UCS Management AB (fd Cent Företagsutveckling AB).

Vårt team

Tom Blomqvist

 

Produktionsansvarig

+46 708 12 32 93

tom.blomqvist@ucsind.se

Joakim Häger

 

Försäljningschef/KAM

+46 733 44 19 86

joakim.hager@ucsind.se

​​​​​​​

Per Magnusson

 

Key Account Manager

+46 763 15 20 84

per.magnusson@ucsind.se

Anna Ghannadan

 

RMA-Ansvarig

+46 733 14 15 43

anna.ghannadan@ucsind.se

Maria Hedvall

 

Ekonomiansvarig

maria.hedvall@ucsone.se

Annie Ulvbane

 

Ekonomi/Administration

annie.ulvbane@ucsone.se

Carl Fors Hartwig

 

Produktionstekniker

Daniel Kristedal

 

Produktionstekniker

Gustav Fors

 

Produktionstekniker

Mattias Mittler Karlsson

 

Produktionstekniker

Gustav Nilsson

 

Produktionstekniker