Digital signage

 

Digital signage är information via digitala skärmar för att nå ut till kunder eller internkommunikation på ett mer interaktivt och attraherande sätt. Det finns flera användningsområden inom digital signage så som på kontoret, i utbildningen, retail, restaurang och ännu fler. Det finns ingen begränsning för hur uppfinningsrika ni kan vara med ert budskap.

 

Så här tänker vi kring:
Retail – Få ut aktuella erbjudanden och anpassa er information i butiker, så att rätt erbjudanden ges vid rätt tid och plats.


Internkommunikation – Nå enkelt ut med nyheter och information från företaget, kommunicera med besökare och personalen på ett enkelt och effektivt sätt.

 

Public – Skylta med kommande evenemang eller viktig information på strategiska platser. Engagera förbipasserande med interaktiv design eller video för att fånga uppmärksamheten.

 

Våra lösningar inom digital signage omfattar flera olika storlekar, stående/liggande och anpassade för olika miljöer. Är du intresserade av digital signage, kontakta oss för hitta den lösning som passar dig bäst eller diskutera hur digitala skärmar kan hjälpa er verksamhet.