Digital signage


Digital signage är information via digitala skärmar för att nå ut till kunder eller internkommunikation mer interaktivt och attraherande. Det finns flera områden inom digital signage så som på kontoret, i utbildningen, retail, restaurang och ännu fler. Det finns ingen begränsning för hur uppfinningsrik ni kan vara med erat budskap.


Så här tänker vi kring:
Retail – Få ut aktuella erbjudanden och anpassa eran information i butiker, så att rätt erbjudanden ges vid rätt tid och plats.


Internkommunikation – Nå enkelt ut med nyheter och information från företaget, kommunicera med besökare och personalen enkelt och effektivt.


Public – Skylta de kommande event eller viktig information på strategiska platser. Engagera förbipasserande med interaktiv design eller video för att fånga uppmärksamheten.


Våra lösningar för digital signage omfattar flera olika storlekar, stående/liggande och anpassade för olika miljöer. Är du intresserade av digital signage, kontakta oss för hitta den lösning som passar dig eller diskutera hur digitala skärmar kan hjälpa er verksamhet.